Configurations Error(!)
Payday loans
Flexus Jeugd plein
header1.jpg
Werken bij FlexusJeugdplein

Op zoek naar een uitdagende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als medewerker van FlexusJeugdplein werk je midden in de maatschappij, ben je betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen en draag je vanuit jouw vakgebied bij aan de hulp aan kinderen, jongeren en hun gezinnen. 

Bij FlexusJeugdplein werken circa 800 professionals verspreid over meer dan zeventig locaties in de stadsregio Rotterdam in het gezin, de buurt, de school of een residentiële voorziening. In ons werk gaat het vaak om complexe problematiek, waarbij samenwerken met anderen essentieel is. Een uitdaging voor iedere professional!

In onze mensgerichte organisatie staat de cliënt centraal. De werksfeer is open en informeel. We zijn innovatief en ontwikkelen geregeld nieuwe produkten en diensten, al dan niet in projecten. Onze medewerkers zetten hun creativiteit in om adequaat effectieve hulp te bieden aan onze cliënten.

Wij zijn een dynamische organisatie, hebben een zeer divers personeelsbestand en zoeken collega’s die flexibel zijn ingesteld en denken vanuit het gehele cliëntsysteem. Wij zoeken naar verbindingen in onze hulpverlening en doen dit in samenspraak met onze collega’s. Omdat wij diverse disciplines in huis hebben, zijn we van veel markten thuis.

Door het uitgebreide hulpaanbod kun je je bij ons zowel verticaal als horizontaal volop ontplooien. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden o.a. 13e maand en ruime verlofregeling (CAO-Jeugdzorg) en investeren in trainingen, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers door middel van coaching en intervisie.