Fondsen, sponsors en particulieren

Met behulp van giften van fondsen, sponsors en particulieren kan Stichting Vrienden van FlexusJeugdplein extra’s voor cliënten van FlexusJeugdplein realiseren. Zonder hen is dit niet mogelijk. We zijn hen allemaal erg dankbaar. 

Onze werkwijze
Een hulpverlener die bij de gezinnen thuiskomt of die kinderen op school begeleidt, ziet dat een kind dringend behoefte aan iets heeft, maar dat dit thuis onmogelijk betaald kan worden. Op verzoek van de hulpverlener schrijft Stichting Vrienden van FlexusJeugdplein specifiek voor de situatie van het betreffende kind een fonds aan. De toekenning is altijd geoormerkt. Dit betekent dat de gift van het fonds speciaal is bestemd voor het betreffende kind en voor hetgeen waarvoor bij het fonds is aangevraagd. De hulpverlener ziet erop toe dat dit ook gebeurt. Aankoopbonnen worden gearchiveerd. Geld dat over is van giften, gaat terug naar de fondsen. 

Fondsen
Fondsen die ons regelmatig bijstaan, zijn: Stichting Bekker -la Bastide- Fonds, Sint Laurensfonds, Fonds DBL, Stichting Steunfonds Jeugdbescherming Rotterdam, Stichting A.M.V.J. Gebouw Rotterdam, Stichting Rust en Vreugd, Stichting Theodora Boasson, THK Fonds, Stichting Maria Elias Fonds, G. Ph. Verhagen Stichting, Nationaal Fonds Kinderhulp en Fonds Bijzondere Noden Rotterdam. Dit overzicht is niet uitputtend.   

Sponsors
De Action, de Linda Foundation en Lush Rotterdam hebben rechtstreeks goederen gedoneerd ten behoeve van onze cliënten. Ook daar zijn we uiteraard erg blij mee.  

Particulieren
Draagt u onze cliënten een warm hart toe en wilt u een extraatje voor hen mogelijk maken? Word dan Vriend en maak het verschil in een kinderleven. Als particulier kunt u zo vaak als u wilt een vrije bijdrage geven aan Stichting Vrienden van FlexusJeugdplein. Uw bijdrage komt altijd goed terecht. Wilt u liever voor een speciale doelgroep, een specifieke cliënt of doel doneren? Dat kan. Vermeld het alstublieft met uw contactgegevens in het betalingskenmerk. Uw speciale wensen voor uw gift kunt u ook kenbaar maken per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen dat het besteed wordt, zoals u dat graag wenst.

Omdat de Vrienden van FlexusJeugdplein is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI 8180.73.524) is uw bijdrage fiscaal aftrekbaar. Uw gift kunt u overmaken naar rekeningnummer NL92INGB067.80.26.521 ten name van Stichting Vrienden van FlexusJeugdplein.

 

Stichting Vrienden van FJP - Nieuws - Contact